Giler!


Semalam ;

die ; 'dba,boleh jdi pakwe saya??'

dba ; ha? pakwe kau? GILER ker?

die ; erk..ya,sy jdi pakwe awk,awk jdi makwe saya?

dba ; kau ni GILER ker?? makwe kau??

die ; Yela,knapa x sudi ker?

dba ; ~harap maaf tiada sms seterusnya~~

GRR..

kenapalah 'die' tanya soklan

sensitip tu kat aku? ! :pge43:

haish!

aku GILER bengang tol.

ader ke patut?!

cakap hal2 gitu kat aku?! :pge15:

***
beberapa minit kemudian ;

die ; 'dba?? napa diam terus?!

dba ; ~harap maaf tetap tiada jawpn dari dba~

aku terus diam bisu jer.

balas sms pon tdak.

telepon berdering-derang

thx kpd backstreets boys

sebab sudi nyanyi byk kali

lagu THE CALL
:pge05:

tapi dba,

hati nye tetap keras mcm batu simen

yg telah dibancuh air dan bersedia utk

dicantumkan dgn batu-bata.

aku tetap X angkat call die

apatah lagi nk layan kerenah die


HENDAK KU CHAKAP,
TAPI PERASAAN INI
X BERDAYA!


x per la aku chakap kat sini

****

AWK , SY X BERSEDIA JDI PAKWE AWK
OR
AWEK AWK YER.

SY BUKAN JUAL MAHAL

TAPI SY

SERIK & NAK JDI SINGLE JER SKANG NI

saya seorg yg SIBUK dan BIMBANG
X LEH LAYAN KERENAH AWK.

SEKADAR FRENZZZZZ

CUKUP LAH YER.

~~THX~~

ok,tu la aku nk sgt chakap
tapi x terchakap.


:pge35:

Sekian,wassalam!

16 inbox:

sharamli said...

oit makci...
sia r kt DIE...

hua3...
jual mhl r ni..xlaku nnt bru pdn muka..dh r dh tua...hua3...xsdr dri..wekk.....

dBa said...

sharamli;ske aku ar..adeh...x ready nk wat pe? dari die merana sebab aku,baik x yah..isk

Dhada said...

Bagus2 jual mahal ;P

Monkey D Luffy said...

kesian kat mamat tu.. hehehe

adamin said...

uhh.... well...

ak skong ko woiitt...

ko tnjkkn yg future lbh pntg kn?? kn??

:D :D

dBa said...

adamin;tu betul,tapi aku x ready..aku betul2 bz...so aku x mau sesak kan fikiran now

dBa said...

dhada;ni x jual mahal,but aku pun ada perindirian

dBa said...

lanun;biarla..

penjenayah.merah.jambu. said...

meh aku cakap kan...
hahaha..
takpe dba..lebih baik ko katekan begitu awal2,drpd die saket kemudian hari..
gudluck dba!

Mu'az said...

fulamak!akak kite ni hot la...
=D

mr.syazwan said...

dba org yg dulu tu ke??
ke org baru yg kacau ko tu??
BERANI TUL JANTAN TU KAN..
CELAKO TUL..
(hoho buat2 berani ni)

ezzati said...

kalo x suke..x payah je laaa :)

dBa said...

aina; kau chakap kan?! ha..boleh3...
asal la x bgtau aku awl?

dBa said...

ezati; sy mmeg x suke..tapi die?
hehheee... aku pun x tau la hati aku..
adeh3

dBa said...

muadz; hot la sgt..
hehe...die sdg cube3.. aku yg letih kena diam mcm bersalah je aku ni

dBa said...

wan; org yg lama dah..b4 aku kenal EX aku tu,aku dah kenal die...
cume bile die tau aku dah ada couple,die still contct aku,tapi slow la..

bile die tau aku single dah lama,
aku pun x tau dari mana die tau..
die aktif plak care pasl aku..

upenye,die Ada hati ngn aku..adeh

Labels

Share (39) Suka (27) Duka (21) KENANGAN PAHIT (10) Pening (8) Pelik (6) Merapu (5) Puitis (5) Tag/Award (5) Movie (4) Artis (3) Cuti (3) ikhlas (1)

TERAFFIC JAM :)


widgeo.net
 
PERASAANKU KEJAM © 2012 | Designed by LogosDatabase.com, in collaboration with Credit Card Machines, Corporate Headquarters and Motivational Quotes