MALAYSIA

Malaysia ialah negara yg sgt la aman buat masa ni.Tiada perang dan tiada kebuluran.
ALHAMDULILLAH..tapi Malaysia skang tgh kemelut dgn politik,sana sini ckp pasl politik.
Mcm aku yg mmg blur ngn politik,jgn ckp ler..'mereka ckp spatah.aku diam sepatah,mereka ckp berpatah2,aku buat bodoh smpai terpatah2..

Aku sedang meninggalkan MALAYSIA sekarang ni..Sedih juga kerana meninggalkan Malaysia..
Yela,takut dlm perjalanan nanti terjadi ape2 ke..betul x? Aku skang betul2 berhadapan ngn EMOSI aku yg x stabil.. Entah pasal aper..2/3 hari aku kerap berangin.. SMPAIKAN AKU TEREMO NGN SORANG BLOGGER yg kire HOT LA JUGAK DGN CELOTEH DIE..Tapi sebab aku ader ter

rasa hati,tu buat aku berangin nk giler.. TERASA HATI ngn KECIL HATI, sama kan??hehe.
MMG gado kaw2 nyer.. last2 bile aku teringat yg aku akan berangkat ke oversea,aku MINX MAAF KAT DIE.TAKOT AKU MATI SYHID JE NANTI.hutang SAKIT HATI X LANGSAI LAGI.

Kalu korunk perasan,AKU ADA LETAK POP UP NAME DIE.KALU korunk peka,akan appear la nama die~~

So berbalik pada OVERSEA tdi,
aku

MINTAK MAAF SECAR UMUM KEPD ANDA YG BERDENDAM,BERBENCI,BERHATI ngn aku~
HALALKAN aper2 la okeh~
Hutang KECIL dihalalkan yer~

mungkin bila kamu baca POSTING ini,aku telah berada di dlm kapal terbang~~

SALAM.tcare~







18 inbox:

penjenayah.merah.jambu. said...

take care dba!
jg diri bek2 kat negare org.. :)

penulis cyber said...

semoge bergembire disane...
jgn lupekan kitorang kt sini...
;D

eliza said...

hati2 di tmpat org..jaga diri baik2..
rindu dba slalu..

Dhada said...

Dba, i mish youuu (*_*)

KhairiL's said...

slmt pegi n slmt pulang

=)

fq said...

selamt hendaknya dimana saja berada....
hti2 bawa diri...
hehehe...

sharamli said...

sem0ga selamat pulang

beat::the::sky said...

oit ko nk g ane?ko utang byk bende lg ngan ak..ko ckp nk ajar aku wat read more..dush2..take care..jgn tgl solat..

SHAZREEN HAFIZEE said...

dah sebulan aku tak on9..

sihat2 selalu ye kat sane...

take care =]

Dba RafiQ said...

shaz ; baik shaz... u punn

Dba RafiQ said...

firds ; adeh..sakit la... adoi.
haaaa..boleh pak..cume kau tu yg bzy..hehee...yer..utang tetap dibayr.
lalalaa..

x tinggall

Dba RafiQ said...

sharamli ; thx u

Dba RafiQ said...

dhada ; I MISSS U TU HONEY~

Dba RafiQ said...

eliza ; rindu akakda gak

Dba RafiQ said...

fq ; thx

Dba RafiQ said...

cyber ; x lupa laaa..igat slalu~

Dba RafiQ said...

khairil ; thxxx

Dba RafiQ said...

aina ; baik syg

Labels

Share (39) Suka (27) Duka (21) KENANGAN PAHIT (10) Pening (8) Pelik (6) Merapu (5) Puitis (5) Tag/Award (5) Movie (4) Artis (3) Cuti (3) ikhlas (1)

TERAFFIC JAM :)


widgeo.net
 
PERASAANKU KEJAM © 2012 | Designed by LogosDatabase.com, in collaboration with Credit Card Machines, Corporate Headquarters and Motivational Quotes