cerita ini

ada kadang2 aku x leh nak post kat sini.

walaupun aku amat perlukan pandangan korang semua...

ni semua psal blog ini ditatapi,dibacai,direnungi oleh mereka2 yg sgt ada ikatan ngn aku..


kadang2 aku serba salah...

mcm nak private N tulis semua apa aku rasa!!!

apa aku NAK!!! apa aku MAHU REMBAT!!!!!!!!!!

tapi apakan daya!!!

hanya lagu

CAHAYA CINTA yang memahami isi hatiku!!!

KORANG, im so stress now!!!!!

tapi aku x leh wat ape2...

nak share disini terlalu besar!

kalu korang still want to help me,

YM la aku...walaupun status aku agak TERTEKAN..

tapi ini lah aku.

setabah2 aku,ada jugak yg aku lemah!!

hmmmm...;(((((




24 inbox:

Eazy Izzuddin said...

uits
kenapa itu
huk3
jgn stress2...
cepat tue...
xD

suke lagu itu

Dba Ghani said...

eazy ; sebab sudah begitu!!!

aku suka juga lagu itu

GiGGLe GaL said...

ko kenapa? tetiba ko karat.. hihihi.. rilek la..jgn stress k.. wanita kan kuat! show it!

Dba Ghani said...

gal ; huh..aku karat???
yg sah aku ni wanita....hati lembut

penulis cyber said...

apsal stress sgt...
tenang2 kan diri anda...

rindu anda juga sbb dah lame menghilang..

;)

penulis cyber said...

ya ya...
sy adalah follower anda yang setia...

;D

KhairiL's said...

YM aku tersedia utk suma org nk buzz

kalu ada apa2 mslh, buzz jer aku
boleh share dgn aku

Dhada said...

Honey, pls let me know okay .
Mlm ni kita YM :)

sLeEpInG gUrL said...

dba... jgn stress...
senyum..
sabo...
Allah sellau bersama2 dgn org yang sabo...

SHAZREEN HAFIZEE said...

owh..aduhai..terharunye shaye=]

owh..sebab takde la tak leh hello2 ea..

kalau ade boleh assalamualaikum la ye..

hehe....=]

bagaimana nak bagi yerk..

bahaya letak sini nih..

Dba Ghani said...

shaz ; sy juga terharu.....
yela sebab kau x de la aku susah sikit nak dapatkan kau....

haaa....aku dah bagitau kat kau..
caranya...
so,kau jgn lupa k!
im waitinggg

Dba Ghani said...

sleeping gurl ; yeah....senyum sokmo laa!

Dba Ghani said...

khairil ; yela kau...kau pun bukan slalu on9..payah nk cari kau ni wehhhhh

Dba Ghani said...

cyber ; ha......aku tau kau rindu aku!! kih2

Dba Ghani said...

dhada ; okeh dear..heheee.....tunggu u je niii

nadia burn said...

bersabar laa yee

SHAZREEN HAFIZEE said...

telah dibagi itu=]

ade kat email...

nanti boleh tengok2...

dotblogspotdotkom said...

sudi le ambik ini kat sini http://dotblogspotdotkom.blogspot.com/2009/06/istimewa-utk-semua.html jangan banyak tanya... huhuhu

Dba Ghani said...

dotcom ; okeh...i will

Dba Ghani said...

nadia ; yeaa...

.Cik Nana. said...

cik d-ba!!
kemanakah anda menghilang tanpe kabar berita??
hehe

Dba Ghani said...

nana ; aku ada benda yg perlu settle...dgn perasaanku sendiri!

ezany said...

sabo jer la.. ade hikmah la tu..

Dba Ghani said...

zany; thx

Labels

Share (39) Suka (27) Duka (21) KENANGAN PAHIT (10) Pening (8) Pelik (6) Merapu (5) Puitis (5) Tag/Award (5) Movie (4) Artis (3) Cuti (3) ikhlas (1)

TERAFFIC JAM :)


widgeo.net
 
PERASAANKU KEJAM © 2012 | Designed by LogosDatabase.com, in collaboration with Credit Card Machines, Corporate Headquarters and Motivational Quotes