Twitter

Die : kau ada twitter?!

Aku : Ha??twitter ??? Ada kot..tapi x aktif rasanya

Die : haaa.mmg...aku jumpe profile kau..Aku follow kau k!

Aku : ikut la kau..aku lupa dah kata laluan..

Die : email je la username die..

Aku : yeke? jap aku try!



beberapa saat kemudian ;

Aku : haaa.dpt..pasal x ckp awl2 lagi?

Die : kau tu je mlas nk aktif..

Aku : ha.aaa

****

Sapa2 ada twiiter,aku sendiri pun x tau ape fungsinya twitter tu

yang rasa2 nak follow aku...follow je laaaaa..

hehee...tapi aku,huh!!! aku bukak pun belum tentu..

yela....aku ni buzy..

blog nak jage lagi...diri sendiri nak jage...email kena jage...

mcm2 la..heheee...

k babai!


12 inbox:

KhairiL's said...

haha,
bt mcm aku guna twitter smbil update status kat fesbuk...x pun blh jd tmpt sembang dgn kwn2

sharamli said...

sy xde

penjenayah merah jambu. said...

twitter ni mcm mikroblog,jerit2 sane sini,tibe2 ade org menyampuk,terus jadik chat.oh,twitter,bleh kemaruk layan beliau..hehe :)

Dba Ghani said...

khiril ; yker??? haaaaa....aku pun sdng cube updatekannya

Dba Ghani said...

sharmli ; sy ada

Dba Ghani said...

aina ; ohh..gitu...sy pahaaammm

Eazy Izzuddin said...

haha
twitter ak lom daftar lg
=P
xD

eliza said...

twiter tu best ka?

ezany said...

sama la kita.. ade twitter ni tp xguna pun.. hehe..

Dba Ghani said...

zany ; yeupp..sama kitaaa

Dba Ghani said...

eazy ; x yah dafta..ape2 ntah

Dba Ghani said...

liza ; haaaaa....i pun no komen laa

Labels

Share (39) Suka (27) Duka (21) KENANGAN PAHIT (10) Pening (8) Pelik (6) Merapu (5) Puitis (5) Tag/Award (5) Movie (4) Artis (3) Cuti (3) ikhlas (1)

TERAFFIC JAM :)


widgeo.net
 
PERASAANKU KEJAM © 2012 | Designed by LogosDatabase.com, in collaboration with Credit Card Machines, Corporate Headquarters and Motivational Quotes