Tinggal Kenangan

Masih segar dalam kepala aku ni.

Mengingat kisah2 lampau..

terutama masa di sekolah dulu..

haihh...seronok siot...

Tingkatan 1 - Form 5 amat best..

walaupun tekanan ada,namun keseronokan mencacak jiwa...

Paling x boleh lupa bila . . .


bila . . .

bila aku kena masuk bilik displin.. heeeee.

rasanya masa tingkatan rendah.

dimana cikgu agama (x pasti namanya)

*berkecil hati kerana aku keluar dari kelas tanpa beliau melangkah dulu*

heeeee..

Form 3 pulak bila cikgu sains (pn Saidah lupa2 ingat*)

marah aku asyik tido dlm kelas.. keh3..

sampai complain pada mama..lalallaa.

tapi mama best! die paham napa aku jadi gitu..

sebab aku x paham cikgu tu ajar...

Form 5 jadi perhatian dgn Pn Goh.

bila dak2 5A main SPIRIT COINS..

aku dikenakan saksi..adeh3.

kes byk timbul smpai ke pengetua..

Form 5 juga lah aku teringat pada Cikgu Eng (PN SARJIT)

yang telah BRUSH BRAIN aku sampai eng spm aku dapat 5C dari

aku selalu 'gagal' masa exm ketika form 4.

naik Form 5,aku di'brush' dan sejak itu aku x penah gagal dlm exm..

sehinggalah spm dan beliau memberi aku target sama ada 4B / 5C.

ternyata,beliau sgt pandai menarget aku.. heeee.

Form 5 juga lah aku suka sgt ngn CIKGU ADD math..(pn Goh )

kadg2 memang x paham.. tapi aku berusaha memahami dan aku tuisyen jugak

dgn MR YEE yang sekarang ajar adik aku pulak.. aku dapat 6C utk SPM...


Cikgu BM(Pn Norlela) pun best jugak!!! PN Noratikah(cikgu sains),

SEJARAH (Pn NOrasyikin).. Hai..

seronok laaahh..

boleh dikatakan aku ni rapat ngn cikgu...sebab aku pandai ambik hati..

BEST SGT2!!

AKU RINDU SEKOLAH AKU!!

SMK CBNKl = SMK CONVENT BUKIT NANAS KUALA LUMPUR! =)



7 inbox:

sharamli said...

aik..budak CBN rupanya...hu3

Ghun said...

sham; hei.x tau ker?? keh3..
eh.kau ni,mai la blog baru aku.... heeee...komen skli

SHAZREEN HAFIZEE said...

hu2...dah lame tak active blog kak..hu2..igt mcm nak active balik je..tapi sume dah cam tukar blog baru je.....ni dah lawat dah nie...

Ghun said...

shaz; mmg lama pun..bz lah since study full time ni..haish...

.Cik Nana. said...

dba..
mane ko ilang..
windu..
sowyy..

:(

ak jrg anta komen kt org lately nih..

Ghun said...

nana; x pe2...aku ok..ader je..tapi entahlah...
aku rasa mcm down giler...

byk prob nana!!!
kadang2 aku rasa mcm nak ilangkan diri jer....

miss zahidah said...

suka subjek kimia
sangat best =P

Labels

Share (39) Suka (27) Duka (21) KENANGAN PAHIT (10) Pening (8) Pelik (6) Merapu (5) Puitis (5) Tag/Award (5) Movie (4) Artis (3) Cuti (3) ikhlas (1)

TERAFFIC JAM :)


widgeo.net
 
PERASAANKU KEJAM © 2012 | Designed by LogosDatabase.com, in collaboration with Credit Card Machines, Corporate Headquarters and Motivational Quotes