OMG!

Perasaan >>

Aku KEMARAHAN!
Aku KEBENCIAN!!
Aku KESAKIT HATIAN!


Kali ni perasaan aku amat X keruan.Terlalu byk rasa perasaan ini..

Aku mula membenci KWN aku.

Aku mula Fobia nk Mencari KWN

Aku mula mengejamkan diri aku dari berperasaan cool

Aku manusia biasa

dan kau pun tau

Aku benci org buat statement

BENCI . BENCI .BENCI

bagi aku mereka yg SUKA WAT STATEMENT

ialah mereka yg suka menjatuhkan

MARUAH ORG!!!

Tau x kau?!

Aku dah benci kau!!!

Nasib baik kau perempuan yg mengandung

kalau tak,lama aku buat perasaan kau parah.

Dua kali kau jatuhkan maruah aku dan buat statement BODOH!

dan Dua kali aku terpaksa TEBAL MUKA dan Sabar!

dan kau pun tau PERKARA PANTANG AKU

BILA ORG WAT STATEMENT X BENAR!

dan SEJAK BILA KAU SUKA JATUHKAN MARUAH ORG?!!

WTF?!!!!

okeh,cukup sampai Dua kali!! No more!

and stop the Shit!!!

I HATE U 4 EVER!!!

p/s ; JGN BAGI ALASAN KAU MENGANDUNG dan mood kau X ada!

p/s kuasa dua ; PERGI MATI KAU!!!

15 inbox:

.:: Lucky Fingers ::. said...

dbA,
erm.. garang nyer ...
wel.. i ske ape u tulis..
atleast u bebas bersuara..
unlike myself..
tengah geram..
nak menulis pun ade yg mengganggu..

so..with that,since u da follow my blog.. i pon follow u.. meh la bg email u kat i.. i nk kne invite u..sebab i da restrictkan my page..

mail me ur address to the.talking.hands@gmail.com

btw, good to know u..and also.. i feel relief after reading this entry..sebab i pon tgh marah..tp x dpt nk meluahkan directly dlm blog..sbb ade org buat semak.. hehehe...

hv a nice day!

Faqih Roslan said...

wow..sabar...

dBa said...

to lucky >> well,thx 4 the comment!!
ya! i pun x sure yg i ada follow u or not.. but i sure bile i buka blog u,x leh.. ahaaaa..poor me..

well,i dah rep ur email.
hope i bole buka blog u..

u 2 hv a nice day

dBa said...

to faqih > sabr?! fine!
hahaa

Lucky said...

dBA..
i dah pinda umah..
klik to my new home
http://gigglingblog.blogspot.com

thanks for ur email..
this time i think public jer la..
klu berlaku peperangan zionis lg..
terpaksa di privtekan, i tutup je la terus blog ni smpai bila2..

fm,
lucky fingers - i ada follow u

mr.syazwan said...

hoho.. sapa kwn ko tu??? aku ke??? x kan... aku kn bwn yg baek... nge3...

dba said...

to lucky > ok bebeh!

mr.syazwan said...

OOHH BABEH!! haha

dBa said...

to wan , kau memang sgt baik..i lup u

ro wan , babeh?!!pe 2

nadia burn said...

hah mane2 manusia same je kan?
perempuan yg tak sedar diri.
jaga tepi kain org & bajet2 dia bagus. i hate this kind of perempuan too.

**sabaq cek naa :)

dba said...

to nadia >> yeah!sy sokong....susah2 kan hidup diri sendiri je smata2 nk sibuk hal2 kita..hahaa..

i pun benci!

**sabaq dah ni kak burn oiii

»Tä§häbellä« said...

ermm..terkedu gak baca post dba ni hhihihi..kawan ni, dialah racun dialah penawar..so bila dah terkena kawan camtu kena lebih berhati-hati memilih kawan..xsemua yang baik ngn kita akan berlaku baik dibelakang kita..yang tido sebantal ngn kita pun lee jadi gunting dalam lipatan..apapun semua tu ada hikmahnya sekurangnya kita lebih matang dalam memilih kawan ok dba...:)

dBa said...

to k.bb >> yes kak,dba sgt2 serik dan x mau ulang lagi..mau kwn dgn mereka yg sebaya saja...hehe..lupakan duka,cipta bahagiaa

penjenayah.merah.jambu. said...

wohooo..
sape yg ngandung dan berhati puaka itu?
kui2,,
ilek babe..

dBa said...

to secret > namanya . . .

Labels

Share (39) Suka (27) Duka (21) KENANGAN PAHIT (10) Pening (8) Pelik (6) Merapu (5) Puitis (5) Tag/Award (5) Movie (4) Artis (3) Cuti (3) ikhlas (1)

TERAFFIC JAM :)


widgeo.net
 
PERASAANKU KEJAM © 2012 | Designed by LogosDatabase.com, in collaboration with Credit Card Machines, Corporate Headquarters and Motivational Quotes