Header


Header.. Yea.Ini nak mintak pendapat kamu la sket. 
Header ni aku wat sendiri..
Walaupun x guna Photoshop ke,or ape2 ke.
Aku gune Photoimpact jer.

Aku ni x reti2 photoshop tu walaupun sedang mencari drive yg sesuai tok laptop ni.

Aku nk kamu pilih header yg mana rasa sesuai tuk blog aku ni.

boleh x?

undi la yer~

13 inbox:

alien said...

ambik yg ijau la

dBa said...

alien;okeh mr!

beat::the::sky said...

alaa..
wat laen la..
simple sudah..
tp aku prefer purple..

dBa said...

beat;ngeh3...tgk la..kalu aku rajin lagi,...heeee

purple?okeh

Monkey D Luffy said...

kalau antara dua tu aku pilih hijau...

tp header kena buat yg klasik... baru lawa...

dBa said...

lanun;klasik??okeh3..mcm ala2 zaman dulu ke

eliza said...

kakak suka warna purple tapi kakak mau undi yg kaler hijau..

hehehe :D

KhairiL's said...

aku pun pilih yg hijau

kalu ko nk aku tlg buat pun x pe guna adobe p/shop, cuma bg tau jer design mcm mn

hehe

sharamli said...

2 2 xsesuai..
ekekeke..
ijau c0mey sket k0t..
k0t je la

Dhada said...

Aku rasa yg hijau kutt .

dba said...

dhada; hijau..okeh!

sharamli ; x sesuai? ermm.. undi jugak ijau ek

khairil; haa...bgus2...boleh jugak...
aku x reti mana nk cari p/shop 4 vista..kau ada kan?!

eliza; yeah.akak mmg suke ijau kan? hehe

Eazy Izzuddin said...

yg bwh hijo gtu...
nice!..

dBa said...

eazy;purple ke?

Labels

Share (39) Suka (27) Duka (21) KENANGAN PAHIT (10) Pening (8) Pelik (6) Merapu (5) Puitis (5) Tag/Award (5) Movie (4) Artis (3) Cuti (3) ikhlas (1)

TERAFFIC JAM :)


widgeo.net
 
PERASAANKU KEJAM © 2012 | Designed by LogosDatabase.com, in collaboration with Credit Card Machines, Corporate Headquarters and Motivational Quotes