ini Hak Aku!



iNi hAk Aku!

well.

ada tugasan aku kena wat sket.

ini la tugasan yg x berat tapi sukar jer





sorry,aku PRINT SCREEN jer

*****
Jom,kite ENJOY!




purse ni simbol tok GUESS.
aku minat gak kat GUESS ni.
tapi wallet ni bukan ori tau.

aku dpt dlam RM 20 kot.

kat KEDAH kot aku beli.

*****
dalam ni khazah sedang diperam utk kegunaan masa depan

ni keadaan wallet ni

****

ni lak isi2nya



aku wat bulatan,
so aku xplain dari kiri ke kanan & enter ke dalam yer!

1. logo Q -tu bisnez kad aku. mmg aku letak dlm wallet.kalu jumpe costomer
aku ulur je kad & suruh dorang call aku jer.

2. MPM - kad tu ialah kad FRAMSTONE.masa die jadi MPM kat
uNiTaR kelana Jaya.

3. Carlo Rino card - aku suke pakai kasut Carlo Rino,
aku pun jdi mmber .
Kasut aku jenama Carlo Rino jer.


4. Kad lesen [L] - masa aku blaja keta dulu

5. ic aku -
aku start pegang masa abis SPM.
hehee


6.kad lesen [P] -
kad tu exp 10/09 ni

7. kad vaucher -
celcom bagi,utk dipakai di PETRONAS JER

8. esso kad -
umah aku ni slalu bermalsh.

9.kad itam -
itu bisness kad org hotlink tu

10.kad pink tu -
kad NIM SALOON,kalu nk
wat facial or make up,
kak nim ni boleh watkan.
cantik make up die taw


11.kad belang kuning ijau tu -
kad kedai RM 5.hehe

12.UO card -
simpan,tapi jrang pi UO

13. UNITAR card -
matric card la tu

14. CIMB card -
tinggal RM 94 jer.huhu

****

NO PEOPLE TO TAG!

****

sorr eny!
no hello kitty here ya!





4 inbox:

mr.syazwan said...

SELAMAT MENJALANI HIDUP INI DGN PENUH KECERIAAN...
(^_^)

Dhada said...

Lahai .. kau ni student Unitar ka ?

dBa said...

dhada;aah..nape????kau situ gak ke?

dBa said...

wan;aku mmg ceria..hehehe

Labels

Share (39) Suka (27) Duka (21) KENANGAN PAHIT (10) Pening (8) Pelik (6) Merapu (5) Puitis (5) Tag/Award (5) Movie (4) Artis (3) Cuti (3) ikhlas (1)

TERAFFIC JAM :)


widgeo.net
 
PERASAANKU KEJAM © 2012 | Designed by LogosDatabase.com, in collaboration with Credit Card Machines, Corporate Headquarters and Motivational Quotes