MELACCA




Hi!

Salam semua.

hehee

lama kan x update?

mcm 3 tahun jer..

sedangkan baru 3 hari kot!

lala~~


well.

aku balik kampung n holiday ngn sepupu aka anak buah daddy aku

dan

pangkat aku ngn anak2 sepupu aku tu

ialah

'MAKCIK'

adeh!

aku baru umor 20 tahun dik non!

jgn panggil aku mkcik yer.

hmm..

whatever laaa

hehee.

****

Aku gi melaka

n stay kat villa bungalow gitu.

kat A FAMOSA RESORT

hahha.

Rate bungalow tu mencecah rm1000/day tau.

tapi dlm A FAMOSA tu ada mcm2 umah
&
check in pon laen2.

ada condominium, hotel,& bungalaow.
setiap bungalow ada pool,
so,mmg puas la.;]

so, aku ngn ank2 sepupu aku mandi-manda

selama 3 hari stay kat sana

paling lama ialah 4 jam aku ngn dak2 tu berendam.

dan

hasilnya ialah



beza kan?!!

adeh!

gile sunburn aku..

muke aku pun kena.

tapi x per.

aku ada

OLAY TOTAL WHITE..

hehe

sebelum ni aku mmg pakai,

tapi sebab aku dah putih,

aku stop pakai.

but now,

dah gelap sket,

kena pakai la balik

huhu

****

budak2 ni mandi2

dan aku lak diarahkan tangkap pic dorang terjun.

adeh~~



ni baru nk lompat



ni hasilnya..

mcm tangga lak.

hehe





12 inbox:

KhairiL's said...

umo 20 taon tp dh mak cik
okeh le..tua la gak ko kan
hahaha


best gila gi melaka, aku pun x penah jejak kaki kesana lagi...x sempat nk cuti² m'sia

dir&fara said...

fuhhhh!!! lame betol tak komen ni.. sori la dinde.. kande busy.. wahahaha.. ni nape gi holiday x ajak!!! dah tentu la kampung aku area situ je.. pastu pak ngah aku keje kat waterworld tu.. tak pasal2 kau terlepas dapat diskaun

mr.syazwan said...

dba... ku rundu sama lu...
hahaha

dBa said...

wan;aku pun rindu!!!!

dBa said...

khairil ; t aku bwk kau ek?!!
nk x?!!! jom!!

dBa said...

kanda; eleh..x ckp!!!isk!

Monkey D Luffy said...

hai MAKCIK... best nyer ko cuti2 malaysia

penjenayah.merah.jambu. said...

hahahaha,kau kira ok lagi la..
tak bpe terbakar..
aku gila tgn muke tak ya ckp aa..berbelang gilaaaa..
bila nk pkai short ase segan weyh sbb sgt berbeza lengan ngan kaki..muahahahaha..

penjenayah.merah.jambu. said...

hahahaha,kau kira ok lagi la..
tak bpe terbakar..
aku gila tgn muke tak ya ckp aa..berbelang gilaaaa..
bila nk pkai short ase segan weyh sbb sgt berbeza lengan ngan kaki..muahahahaha..

dBa said...

lanun;ceh..MAKCIK?!!!! aku nerajang kau kang!!hahaha...

biasalah...org sponserr

Mu'az said...

perhatian sume!!aku la anak buah pompwan ni..tp kitorang dh agree ntuk panggil akak and adik je =D

dba said...

muadz; yeah... hehee...adik yer? lalala~~~~~kanda la~~~ haha

Labels

Share (39) Suka (27) Duka (21) KENANGAN PAHIT (10) Pening (8) Pelik (6) Merapu (5) Puitis (5) Tag/Award (5) Movie (4) Artis (3) Cuti (3) ikhlas (1)

TERAFFIC JAM :)


widgeo.net
 
PERASAANKU KEJAM © 2012 | Designed by LogosDatabase.com, in collaboration with Credit Card Machines, Corporate Headquarters and Motivational Quotes