Saga VS Bmw

hohoo.
kalu nak diVS 
antara SAGA dan BMW,
of coz Bmw menang kan?
tapi patut ke APEK tu ambik line aku?
sedangkan die tau yg aku nk gerak dlu?
dalam kes ni,aku x tau sapa silap,
tapi pasti aku benci APEK tu!
****
aku dah berada di line aku.
bmw ni kat kiri aku 
dan
mahu pusing ke kanan aku.
sedangkan,
aku dah nak jalan dah,
dan x pasal2,aku kena bereni coz die dah jolok tempat aku.
kalu x benti,kang keta aku berlanggar.
yg aku geram,
traffic light tu dah la kejap ijaunye,
masa tok bmw tu pusing dah tukar merah..
meradang aku..
adeh.
sib baik org blakang x bising.
kalu dorang bising,aku
hon balik.
hehe.
eny; nanti aku bwk kau jln2 yer


9 inbox:

Mu'az said...

ni adik kat sini x nak bwk?camni aa....
=((

mr.syazwan said...

FUUUYOOOOOOOO... cilko betui APEK tongkang tu kan... xpe2 ko doa je spy dia accident biar dia guna kete saga mcm ko lps tu baru leh race sama2.. khaakhaaa.. wei beb best la lagu ROHANA JALIL~JGN MAIN MATA..
khaakhaa

alien said...

tu r, aku suh g buat enjin tue xnak..
kasi pasang turbo@nose..xpun enjin jet jer..
hahaha
mau tertinggal jauh bmw tue..

sharamli said...

apek tu benci k0 x?

Monkey D Luffy said...

aku rasa itu APEK yg sama denga kes aku ;p

eliza said...

benci apek tu..sayang dba..hehehe :D

Eazy Izzuddin said...

hohoh...
saba aja deh..
klu ko bwk bmw juge leh juge same2 mng...
hiks

=P
xD

SHAZREEN HAFIZEE said...

haha...cik kak...manusia kalau dah pakai BMW mane nak kalah...kecuali yang bawak bas mini wilayah..tu ponk BMW gak...cik kak oi...yang tag bawah la aku tag ko cik ka...alahai...nak tumbuk aku lak..ceh..

Dhada said...

Aku penah alami situasi cmni . Gila bengang !

Labels

Share (39) Suka (27) Duka (21) KENANGAN PAHIT (10) Pening (8) Pelik (6) Merapu (5) Puitis (5) Tag/Award (5) Movie (4) Artis (3) Cuti (3) ikhlas (1)

TERAFFIC JAM :)


widgeo.net
 
PERASAANKU KEJAM © 2012 | Designed by LogosDatabase.com, in collaboration with Credit Card Machines, Corporate Headquarters and Motivational Quotes