Ada Gaya?


haa.. ni la namanya ada gaya~~
hik3..

aku ni suke jalan2 kat bilik lecturer aku tuk menemani teman yg mahu ambil kuiz last minit.
Sedang aku melepak2 dan mengusha sekeliling bilik tu,lecturer tu bagi kami bilik yg kiranya berhantu

kosong,yakni,tidak dimasukkan perabot lagi la..Aku pun wat hal aku sendiri sambil berangan ngn member kunun2 jadi lecturer.. Skali tgah dok borak dan borak,aku nampak sesuatu menarik.

Jeng.Jeng Jeng..dah x jadi suprise dah coz pic tu dah terjojol keluar dulu..dah ku halang,tapi die degil gak~nk jugak keluar dlu~~ hik.

Aku belek punye belek dan tnya member aku ;

AKU >> akak ni bukan bentuk jabatan PP ke??
KAK >> Kau ni,jabatan ke jambatan huh?!yela tu,JABATAN PP.
AKU >> Jabatan la sgt~~ JAMBATAN suda~ lalalala

hahahha..
Aku pun,curik la idea tu sebab yng menarik minat aku,buat dgn clip paper clip dan aku pasti yang susah nak buat dan berjam2 nak siapkan..hehe.

tu x campur lagi kalu rebah dan ranap x jadi buat~~ hahaa.

ape2 pun,sory ek coz curi pic tu tanpa kebenaran~


18 inbox:

sharamli said...

jmbatan tu ap erk?

dBa said...

jmbatan tu ialah kau~~~

penulis cyber said...

kreatif jgk...
dri klip jee...
tpi klau die bleh buat jdi bntuk kapal selam lgi la aku bgga...
hehe~
;)

dBa said...

pen.cyber; kau ni..org tu dah wat tu,byk lak tempah kau~~

penulis cyber said...

msti la..
kapal selam lgi best~
aku x reti sgt gne face book..
lgi 1, nk bagi cdangan sket..
ape kat ko psang YM chat kat blog..
yg bleh chat direct ngan ko..
ok?
;)

KhairiL's said...

huhu
smart arr


# boleh la komen kat blog aku, ko yg x perasan...hehe

Dhada said...

Kreatif .

Dhada said...

Kreatif .

Eazy Izzuddin said...

jambatan PP?
bkn ke jambatan kat PJ tuh menuju kelana jaye...
ekeke
=P
xD

mr.syazwan said...

aah
btl tu eazy..
JAMBATAN PJ..
hahahahaha

psssttt mencuri erk..
bg tau nenek..
=P

dBa said...

pen.cyber; aah~~ x reti tapi daftar..tembak kang~haha..
well,kau bagi aku code YM tu,t aku tempek kat situ

dBa said...

khairil;yeke??kat mana???? adeh3

dBa said...

eazy & wan; ahahaa.. PJ la sgt~~ yeke ade?? ke kamu ni perli aku ni?!

dBa said...

dhada; sgt kreatif

nadia burn said...

igtkan dBa yg buat! br nk puji.
hehehk

dba said...

x der mknanya kak oiii

penjenayah.merah.jambu. said...

peh...kagum gile ngan org yg wat..
mesti ade determination yg kuat n creative..
lau tak,kelip kertas tu cume jadik tempelan kat kertas je la..
salute gile!

dBa said...

aina

hahahaa..betul3...
mmg sokong kau~~coz aku pun x pikir nak wat cm tu~

Labels

Share (39) Suka (27) Duka (21) KENANGAN PAHIT (10) Pening (8) Pelik (6) Merapu (5) Puitis (5) Tag/Award (5) Movie (4) Artis (3) Cuti (3) ikhlas (1)

TERAFFIC JAM :)


widgeo.net
 
PERASAANKU KEJAM © 2012 | Designed by LogosDatabase.com, in collaboration with Credit Card Machines, Corporate Headquarters and Motivational Quotes