Aku Bosan?

ha Ha Ha.

aku bosan atau kau yg bosan?!!

kadang2 aku terfikir, kenapa IDup ni bosan giler??

sedangkan kerja di pejabat sgt2 la terdesak utk siap

tapi aku dgn selumber goyang punggung dan lengan

tanpa wat ape2..

sejak 8 bulan aku PIOR SOLO RIDER,

aku terasa mcm sunyi.

hek3 hek3.

bukan sunyi x der kekasih,tapi sunyi tanpa kwn2.

yela,sejak aku sibuk GILER,

aku jarang kuar kemana2 dgn mereka.

aku jenis yg duduk rumah dan terperap dirumah

sambil wat kerja rumah.

bile KWN itu ajk kuar, aku tolak dgn alasan

BAIK PUNYA..

last2.. aku yg bosan.

he. he.he.

Byk sebab aku perapkan diri.

coz.

.......
....
.......
.......
.......

tu la antara sebabnye.

tapi paling utama,

DO NOT TRUST PEOPLE [betul kah ayat itu??!]

WHAT EVER!

CUMA AKU PERASAN YG BLOG AKU NI

BORING!!! BOSAN!!!

TUL X??

hehhe ;p

p/s ; akhirnya aku dpt jugak code TOP 8 HOT TOPIC..KREDIT TO LADY NAS!!! ;)





5 inbox:

ezzati said...

lol..tenang2...jom tgk wayang ngan aku..

Dhada said...

HAHA boring ta habis2 kau ni .

sharamli said...

alahai..j0m buhsan bersama2..hu3

eliza said...

jgn bosan2 ok...:)

dBa said...

eliza;yea...sy cuba x bosn
eehehe

Labels

Share (39) Suka (27) Duka (21) KENANGAN PAHIT (10) Pening (8) Pelik (6) Merapu (5) Puitis (5) Tag/Award (5) Movie (4) Artis (3) Cuti (3) ikhlas (1)

TERAFFIC JAM :)


widgeo.net
 
PERASAANKU KEJAM © 2012 | Designed by LogosDatabase.com, in collaboration with Credit Card Machines, Corporate Headquarters and Motivational Quotes