Bahaya!!!

Ha.

ni aku nak bagi story sikit la kat korang.

bukan pasal JOYAH tu~JOYAH ni~

tapi pasal aku~~

hu..hu..

keterror'an aku dlm bwk keta,

smpai keta aku eksiden 4 kali.

dalam masa 2 bulan lebih~~

erm..

cian keta aku tu~

1; kena kat stesen minyak,masa tu aku terlupa yg GEAR aku dlm no 4.kelajuan sgt2 la tinggi smpai aku x leh control lalu,terkena tayar dgn bendul minyak tu,smpi penutup sport rim tu tercampak jauh.. ha ha.

2; bila bapa aku bwk keta tu,terkena pulak kunci lori pasar express..bapa aku terbwa laju coz kanan kiri mmg dah byk keta parking sebab kwsn perumahan yg tiada parking dan sempit!

3; masa aku nk parking,kena pulak bendul kat depan umah aku..dah la bendul tu berbatu2. x kuat sgt,tapi kuar gak color keta tu.

4;terbaru dan terlatest,ari kamis lepas kot~~ aku ter langgr gate skolah adik aku..uh! tapi aku syukur gile,coz,tempat yg kena sama tempat yg bapa aku langgar kunci tu,cuma color terkeluar sikit warna cat tu~~

haiih..

baru aku tau yg bukan main lagi baru keta tu smpi 4 kali eksiden~~

he he he.





6 inbox:

Zamz said...

takde gambar ke hehe

eliza said...

sila cuba lagi..sampai eksiden lagi lain kali...hehehe

dBa said...

zam;ader..nanti esok3.
hehee

eliza;ceh~~~apedah!

sharamli said...

patut bwk keta c0ntr0l je k0t..hu3

Dhada said...

Aku setuju ngn Sharamli . HAHA

SHAZREEN HAFIZEE said...

die panggil kite kanda la...hehe..

kanda kat sini dah cam keranda...

hehe...jiwa yang kacau2..

tak tau lah nape sensitif sgt cam

nie..

Labels

Share (39) Suka (27) Duka (21) KENANGAN PAHIT (10) Pening (8) Pelik (6) Merapu (5) Puitis (5) Tag/Award (5) Movie (4) Artis (3) Cuti (3) ikhlas (1)

TERAFFIC JAM :)


widgeo.net
 
PERASAANKU KEJAM © 2012 | Designed by LogosDatabase.com, in collaboration with Credit Card Machines, Corporate Headquarters and Motivational Quotes