ini award

1) Copy paste Award ini di blog anda setelah mendapatnya dan buat entry as if it is a grammy award, hehe =P

2) Berikan 5 sebab yg munasabah mengapa, kenapa, why.. anda memilih blog ini sebagai blog ikutan anda.. Lebih kurang, apa yang membuatkan anda jatuh hati pada blog ini, hehe, geetu~ Pastikan 5 tau!! Di larang sama sekali kurang, lebih takpe..=P

3) Please let me know when you've done it!!

JAWAPANKU

1) dah lengkap~~

2) 5 reason??
- sebab posting anda
- sekadar menambah kenalan
- sy support blogger
- sebab yg tiada sebab
- sebab sy suka..

3) okeh!






13 inbox:

Eazy Izzuddin said...

wah!!
thanks karena tampal...
=D

sharamli said...

tahniah..hu3

mr.syazwan said...

F
U
U
U
U
Y
O
O
O

dapat award erk
bila lak ko nk bg ku award lak ni??
nge3

Monkey D Luffy said...

aku dah jawab chatbox ko :)

joegrimjow said...

suke je award2 ni
cume...

dBa said...

joe;kenapakah?

ezzati said...

ni utk sume kahhh?x paham niee

sickchild said...

hahaha.
hebat2.

sickchild said...

hahaha.
hebat2.

dBa said...

eazy;ur welcme

dBa said...

wan;x mau bg kaw,,sombong!

dBa said...

zaty;aku pun x paham~~

dBa said...

eny;ianya mmg hebat

Labels

Share (39) Suka (27) Duka (21) KENANGAN PAHIT (10) Pening (8) Pelik (6) Merapu (5) Puitis (5) Tag/Award (5) Movie (4) Artis (3) Cuti (3) ikhlas (1)

TERAFFIC JAM :)


widgeo.net
 
PERASAANKU KEJAM © 2012 | Designed by LogosDatabase.com, in collaboration with Credit Card Machines, Corporate Headquarters and Motivational Quotes