Aku bukan KENDEKUT

****
aku serba salah...
salahkah cara aku??

erm..

jom bace story ni~

aku ada kwn,yg sedang perlukan duit~

dlm RM 100.[byk utk org yg terdesak]

yg buat aku ragui die,

die jrg SMS aku or CALL,tapi 1 mlm tu,tiba2 die sms dgn kata yg baik skali.

aku buka rahsia,upenye die nk gune duit!

aku buat x tau jer la dan kata,t aku usahakan.

cuma aku x bagi kata janji.

aku takut sejarah berulang~

mamat tu,aku baru je kenal,x smpai 1 tahun,baru 5 bulan kot~

tapi aku respect die coz die BERANI minx pinjam kat aku dgn *keadaan yg baik skali~

aku bukanlah kendekut,cuma,aku serba salah coz aku terpaksa kalis cerita kata,

ORG YG BLAS SMS TU ADALAH MEMBER AKU, dan mamat tu jwb 'X PER,COZ PAGI TD KWN DAH BAGI PINJAM'

aku tnye die,'NAPA X BGTAU?'

die jwb 'DAH ANTA SMS....

aku kata ' MANA ADA?'

jwpan die,'ADER JE...

aku pun diam je.malas nk jolok sarang tebuan!!

tapi kau rasa,kejam ke aku?!

erm...

AKU MMG KEJAM~






14 inbox:

SHAZREEN HAFIZEE said...

ade beza ea kendekut ngan kedekut..

hehe...ye dinda..hehe:) ..poyo..

ym ye dinda...

kanda punye ym dah lame masuk

keranda..

aery_ra@yahoo.com

Dhada said...

Ta kejam kutt sbb kau baru kenal dia, masih ta cukup lg utk tahu hati budi dia yg sbnr . Kalau aku kt situasi kau, mmg aku ta bg .

Eazy Izzuddin said...

ohoho....
kejam rasenye...
huhu...
bole percaya klu bg pnjm wet..
mmg ku x percaye...
huhu
xD

sharamli said...

k la tu..padan la dgn dy tu p0n...da ssh bru nk carik..tp kal0 rs iklas nk t0l0ng..b0leh je..

dBa said...

shaz;jgn masuk keranda...jom la ym ngn aku~~

dBa said...

dhada;yea....sib baik kau sokong aku~~~ dah la smlm kau kutuk aku...hehee

dBa said...

eazy;aku x phm mksd mu

dBa said...

sharamli;okeh..thx

Miss Hazzy said...

kijam2..
hehehe

dBa said...

hazy;yeke?hehe

penulis cyber said...

haha..
bgus r tu..
aku pun ade kes lbih kurg mcm ni...
nnti2 la aku ceritakan..

dBa said...

pen.cybr;sila2 cerita ye!

penulis cyber said...

xde la same...
cume kes die pasal pinjam meminjam jgk...
;D

dBa said...

pen.cyber; owh..kau bagi pinjam x??
napa aku rasa mcm penah kenal kau ek?mksd aku,id kau terlalu familiar~~

Labels

Share (39) Suka (27) Duka (21) KENANGAN PAHIT (10) Pening (8) Pelik (6) Merapu (5) Puitis (5) Tag/Award (5) Movie (4) Artis (3) Cuti (3) ikhlas (1)

TERAFFIC JAM :)


widgeo.net
 
PERASAANKU KEJAM © 2012 | Designed by LogosDatabase.com, in collaboration with Credit Card Machines, Corporate Headquarters and Motivational Quotes