oH nO!

hah!!

Ni la jadinya kalau dah BELAGAK sgt mcm BAGUS dan PANDAI,buat2 dan pura2 pandai serta X mau ngaku yang aku ni X berapa pandai...

Adeh2..

Tadi aku gi la satu blog ni..mcm kawan baru la gak..Bukak2,baca omelan cumel die,skali aku scroll kat bawah..nampak slip Exam die yang telah pun terkeluar keputusannyer..

hek3..

Pergh..PEEEWWIITTT (sila ikut tone AMY SEARCH)...Fulamak..TERBELIAK mata aku..Tgk SEmua

A and 1 jer B.. huh~~ fuh..

SILA JELESS NGN DIE~~ huk3..

NOTA TUK DIE ; beb!! CONGRATS DUDE!! U DONE GOOD JOB~

Kalu kau tanya keputusan aku aper, dan org 1 yg SIBUK NAK TAU RESULT aku ialah EN RAFIQ tu.

ha ha..

X yah tau la ek. Aku ni tahap gaban malas n tahap gaban kecoh ngn keputusan yg apetah!

hehe.

nota kucil ; x teruk sgt,tapi okeh,pointer drop..huh...

p/s ; TAHAP MEREPEK MERABAN~




10 inbox:

Ynn. said...

wkakakak ni cite psl blog mane ni? mcm bagus je die ni?

aku rasa die ni bukan study pn, duduk dpn lappy main sims and tenet, myb ko x knl die lg kot tp aku knl bhahahahhahaa

btw thnx ;p nnt share result ko, jgn dekut kah kah kah

sharamli said...

k..jgn belagak..

penulis cyber said...

result?
pastikan korg dpt result yg best,
somoga berjaya!
:D

Dhada said...

Siapa punya result ? Result spm ka apa ? HAHA

ezzati said...

aar..result mana??konpius lak..exam apa?

mrs moon said...

xaty >

result yg baru je abik exm uni aritu~

mrs moon said...

ynn >

pergh~~x mo..jgn byk munyik psl result aku...(emo3)
kah kah..

JK..

well..kau ni bgus la....ngutk diri sendiri..x leh blar..
ehhehe

mrs moon said...

shramli ;

aku x blagak...hehe

mrs moon said...

cyber >

yer...tahp best gile

mrs moon said...

dhada >

tu ha....empunya nya..
yg 1st skali komen..heheh

Labels

Share (39) Suka (27) Duka (21) KENANGAN PAHIT (10) Pening (8) Pelik (6) Merapu (5) Puitis (5) Tag/Award (5) Movie (4) Artis (3) Cuti (3) ikhlas (1)

TERAFFIC JAM :)


widgeo.net
 
PERASAANKU KEJAM © 2012 | Designed by LogosDatabase.com, in collaboration with Credit Card Machines, Corporate Headquarters and Motivational Quotes