Tugasan ~

Pergh~
tadi masa aku tengah wat kerja, ada la ORG tu,yang duduk JAUH sgt, suruh aku tempek lekat pic baru.

Aku tanya  ' ASL?'
Die jawb    ' RAFIQ RINDU!!'

hahahaa...Tau pun rindu,yang GATAI OTAK nak gi NZ napa..? Nasib baik Rafiq tu,dah abis study sana..btw,die mmg duduk sana masa die study zman dulu2..then balik KL,pastu,masa graduate,pergi balik and lepak sana lama2 smpai aku nak gi sana..hehe..

Petang td :

Rafiq pesan   ' Dba nak mai sini,kena beli baju bulu byk2..sini nak msuk winter dahh'
Aku ckap ah ' yela..t dba gi beli ngn Afiq'


SKALI DIE MARAH AKU

Rafiq ' mana ada Afiq kat sana?!! die ngn abg k kat sini!'


Aku termanggu kejap..smbil pikir..hai,kantoi kang ni~

Last2 aku ckp ' alaaa....Afiq yg sama skola men.ngn abg tu'
Rafiq                ' huh..'

Aku buzz dan buzz.Langsung die x layan aku..Smpai tadi,bru die terhegeh2 buzz aku..
Aku pun,layan ler..windu la...x mau gado2.hehehe

haaaa.buat RAFIQ AZFIZ BIN AZHAR, ku tampalkan utkmu~ ;)


http://www.hi5emoticon.com/uppic/12121246582.gif


Ni masa aku 2009 ni..baru lagii


Yng ni lak masa taun 2008~~ haaa...ada perubahan x?? Rafiq kata aku dah gemuk~ huh..
tu masa taun lepas die balik KL kejap~






6 inbox:

░♥si lampu neon♥░ said...

weh ajar aku buat popular post leh tak..aku da banyak kali try..ko buat kat mane weh?

sharamli said...

asal pic atas nmpk putih..k0 pky nuriz ke ap?

Ynn. said...

comel je korg hahaha ;p ko pegi NZ bila? bestnyaaa kalo aku g NZ aku nk g tmpt LOTR buat pengambaran *lap peluh

mrs moon said...

si lampu neon >

well..aku ada code tu~
kau add aku ym k..
t aku send kode tu~

mrs moon said...

sharamli >

yoo..nuriz?? hak3..
x pakai..lagi rosak muke kau..
well..aku selawat jer kat muka bile pas smayang n nyatakan niat kau..

*nk nmpk berseri ke, nk mintak org pandang kau mcm lembut hati ker.. atau ape2 larr* insyaallah terhasil la..

aku pun pakai gak olay..extra white~~
hehe

mrs moon said...

ynn >

yeah..31 may..heheh..
cumel ker? hahaha..

kau cuti ek,jadi blog sarang lebah la kan?
heuhuhuhh..hehee

Labels

Share (39) Suka (27) Duka (21) KENANGAN PAHIT (10) Pening (8) Pelik (6) Merapu (5) Puitis (5) Tag/Award (5) Movie (4) Artis (3) Cuti (3) ikhlas (1)

TERAFFIC JAM :)


widgeo.net
 
PERASAANKU KEJAM © 2012 | Designed by LogosDatabase.com, in collaboration with Credit Card Machines, Corporate Headquarters and Motivational Quotes