Ahhh..Myampah


Haaaa...soryy la sgt2.

Semenjak dua menjak dan sebulan menjak ni

aku mcm dah SLOW dgn blog ni..

Idea ada,tapi NAFSU nak menaip keypad laptop ni sgt2 LOW.

apesal?


Please jgn tanya..coz aku pun tiada jwapan.

aku tgk blog ni pun mcm HIDUP NGN X HIDUP JER.

CIan gak kat semua FOLLOWER aku..

mesti korunk kate

'Pe la,buang masa je aku jdi FOLLOWER budak ni, X update langsung!'

huh!

SORRY LAA..AKU TAHAP GABAN BUZZYYYY!!!

TAHAP GABAN MALAS NAK UPDATE..

TAHAP GABAN NAFSU X DER..

bygkan kalu NAFSU x der,mcm mana nk buat kerja kan?

mcm kalu korunk BERNAFSU ngn PAKWE korunk,
mesti ADA CAS NYE KAN?!

Sama la mcm ni..

CAS AKU ngn BLOG ni kiranya
NEGATIF - NEGATIF LER..


hUh!

Payah2...ada sapa2 boleh CAS kannya menjadi
POSITIF - NEGATIF?!


KALU ada,sila2 la bagi tips kat blog ni OR send sms kat
019 6378 415.


Thx


20 inbox:

Eazy Izzuddin said...

hey...
nape nih
gler ah lame x update
=P
sehat?

sharamli said...

miss u to0..hu3..
0rg p0n da xde mud...

uhuk3

ezzati said...

sori lama x singgah....

gaduh ngan bf ke?

Dba Ghani said...

xaty : Gaduh ape?!!bunga2 cinta laaa

KhairiL's said...

patut la

dibius cinta

Dba Ghani said...

shramli : nk wat cmne?!hehehe

Dba Ghani said...

eazy ; sihat jerrr..u?

Dba Ghani said...

khairil ; kau sgt paham akuu

Eazy Izzuddin said...

alhamdulillah sehat
huk3

Precious said...

Alaaa... taip jer. Nanti auto jari jemari tu akan terus jer menaip. Nak start tu jer yg liat sikit! Just do it!

Dba Ghani said...

eazy ; good!

Dba Ghani said...

precious ; haaaa....akuk cuba

Zamz said...

wah siap bagi phone no tu..alamat rumah taknak bagi sekali ke hehe

Dba Ghani said...

zamz ; alamat boleh....sms dlu..bru kita ckp psl address

Dhada said...

Baik kau cas handphone lg bagus . hahaha

Eazy Izzuddin said...

uish
de dpt comment dr blog
yg fire extinguisher tu baru pasang lorh

ni milik TUDM, quaters
lantak die nk psg beso ke kocik
hik3
xD

Dba Ghani said...

eazy ; yela....kau ckp le kat sape2 yg jaga maintenence,syarikat kami berminat nk msuk kontrak ngn mereka

Dba Ghani said...

dhada: kau sgt2 la..suke nykat aku

wh0se said...

nampaknya whose pun sama....blog whose pun lambat diupdate...tak tahu la kenapa...sebab sibuk ngan anak murid kut....hehe

Dba Ghani said...

whose ; haaaaa...sibuk ngn ank murid...lagi bz dari aku ni!!hehee

Labels

Share (39) Suka (27) Duka (21) KENANGAN PAHIT (10) Pening (8) Pelik (6) Merapu (5) Puitis (5) Tag/Award (5) Movie (4) Artis (3) Cuti (3) ikhlas (1)

TERAFFIC JAM :)


widgeo.net
 
PERASAANKU KEJAM © 2012 | Designed by LogosDatabase.com, in collaboration with Credit Card Machines, Corporate Headquarters and Motivational Quotes