Serba Sedikit

Serba sedikit tentang aku ni...

Nama aku semua dah tau..

Comm.Name : Dba Ghani..

Age ; 20 tahun...

Pelajar ; UNITAR (Universiti Tun Abdul Razak)

Seorg yang sudah mempunyai kerjaya dan sedang berusaha utk menghabiskan pendidikannya!



Dalam diam2,dah setahun 1 bulan aku menceburi dlm bidang blog ni.

dalam masa itu,sebanyak 321 post yang telah aku buat

(gabungan blog dbaghani & dba)

Perkara yang mencabar apabila tahun ni,

akhir bulan 5 pertengkaran besar berlaku antara

aku dan seorang blogger yang sgt aktif dalam bidang berblogging..

dan sehingga sekarang kami tidak menegur sapa...

hummm...

Aku ttp bangga dengan diri aku walaupun aku bz

Posting aku byk la yang terkumpuldalam masa 1tahun ni

dan bulan 09/08 mencatatkan 44posting dan ia adlah posting yang tertinggi

dan posting yang terendah sebyk 1 posting..hehe




14 inbox:

KhairiL's said...

posting aku x smpai 100 lg dlm masa hmpir setahun...terbukti yg aku ni bzy(malas)

lg pun aku x byk citer yg nk tulis sbb tu je

Dba Ghani said...

khairil ; yela..kau tu bz..bekerja..masa aku involve dlm blog ni mmg excitd..tu byk tuuu hue

mr.syazwan said...

SELAMAT BERBLOG la erk..

ko pun manyak ajar ku buat blog ni kan kan kan kan...

ceylet sikit???

hahaha

Dhada said...

Aku sama mcm Khairil . lalalala

sharamli said...

kamo0..

bkn i kn bl0gger tu?

Dba Ghani said...

wan : haaaaa..tau x per....

Dba Ghani said...

Dhada ; haaaaaaa.....kau ni mmg sama..
ada scandal keee

Dba Ghani said...

sharamli ; x paham lerr

ezany said...

gud luck..

Dba Ghani said...

zany ; apa good luck?

.Cik Nana. said...

cehh.ni posting psl aper nih??
xpaham aku
haha

p/s:korg xelok agi? ^.^

Dba Ghani said...

nana ; x!

penjenayah merah jambu. said...

dah setaon eh ko berblogging,aku igt lagi dulu2 ko ngan soleh,haha,ape cite eah?skang ni kite masing2 da wat hal masing2kan?
tp jgn risaulah,even kau rase aku mcm tak pedulikan kau,sebenarnya i do care about you,igt tp itulah aku kate,cara kite berbeza..
last but not least,take care dba..

Dba Ghani said...

aina; haaaaaaaa.... ngn soleh laaaaa
die,enth.....aku pun x tau..bz jer.
praktikal rasenyaaaa....

oh! u do??? okeh...aku windu laaaa kau!!!sumpah aku rindu! haish.....
okeh u tu dearrr

Labels

Share (39) Suka (27) Duka (21) KENANGAN PAHIT (10) Pening (8) Pelik (6) Merapu (5) Puitis (5) Tag/Award (5) Movie (4) Artis (3) Cuti (3) ikhlas (1)

TERAFFIC JAM :)


widgeo.net
 
PERASAANKU KEJAM © 2012 | Designed by LogosDatabase.com, in collaboration with Credit Card Machines, Corporate Headquarters and Motivational Quotes