Adoi!!!!

haii...

hello..

apa khabar?? dan ..



selamat tinggal 

allalaaa..

ape nak crita yer?

entah laaaa..lately ni aku buzy jer..

tahap yg amat max je laaa..

mula2 dengan amway.. 

haa..cakap pasal amway, ada org anti/benci gila kat amway..

ntah laaa.. aku pun x tau nk kata apa..

tapi yg aku tau

'kalau nk tau betul2 mcm mana amway tu bergerak,
cari org yg khusus,jgn org yg sebarangan..

produk amway ni,produk harian..bukan 1 tahun sekali.. :P '

p/s ; kalau sapa nk tau ape link blog yg anti gila,angkat tangan tau



3 inbox:

dotblogspotdotkom said...

ntah le.... yang pakcik tau.... depa tak anti produk.... cuma depa anti sistem..... kira MLM konsep la...

ntah le..

Dba Ghani said...

pakcik..ramai x paham amway ni mcm ner..marketing plannyer.. walaupun u jadi ahli,u x semestinye kene cari org jadi downline u,u just jadi user je dah cukup and u pun akan dapat ponit group and point u sendiri...
jadi user pun dah berbaloi tapi kena la pakai harian...
lagipun ada pencen utk ahlinya...

lizz said...

mana yg penting,dahulukan dulu. blog ni time ada masa maybe boleh update n ade mase lebey lagi,tulis entry n draft.hehehe

Labels

Share (39) Suka (27) Duka (21) KENANGAN PAHIT (10) Pening (8) Pelik (6) Merapu (5) Puitis (5) Tag/Award (5) Movie (4) Artis (3) Cuti (3) ikhlas (1)

TERAFFIC JAM :)


widgeo.net
 
PERASAANKU KEJAM © 2012 | Designed by LogosDatabase.com, in collaboration with Credit Card Machines, Corporate Headquarters and Motivational Quotes