Amway seminar@HQ PJ


hello :)
journal hari ini .
patotnya bukan hari ini,tapi sabtu lepas..kerana penat di delaykan..hahhaa..




aku menghadiri seminar yg 1st time diadakan oleh amway di HQ PJ tau..
of course excited beb..
walaupun ramai tanggapan negatif,tapi,
kebanyakan PROFESIONAL PEOPLE yang buat..


Rata-ratanya,org2 yang bukan profesional yg negatif pasal amway..
aku x cakap pasal MLM k,just talk about the PRODUK...

MLM ni kalau nak buat bisness jer sebenarnya..tapi jadi user amway je pun boleh..
x ada paksaan..dan terbuka laaa...so,choice je laaa

jangan nk kata produk amway,bodoh2kan orang kay.
walaupun sama je beli kat mana2 kedai,
tapi ada PERBEZAAN tau.

aku dah try.so,x leh kalau nak sangkal ngan aku. hahaa (gile poyo)

okay la...jom layan pic ni..and we go 1 by 1 okay darlingz



ni tajuk seminarnya BUILD TO LAST :)


baru masuk dewan tau..dalam 300++ muatan,dan,yg hadir 189org dari reg 200 org.
x dapat hadir sebab ada hal la tu... :)
sebenarnya.ni masa sementara nk wait yg lain2 tgh breakfast,
boleh la wat silang kata tu...


yang ni dalam beg amway tu.. haaaa..
GELEDAH LA KAN..:)


ni semasa pn x ingat nama penuh tapi singkatan SW(jgn mara yer)
beliau adalah manager sales.dan baru 1tahun6bulan dengan amway.
sebelum ni zhulian,avon dan byk lagi..jadi tukar citarasa laaa



ni ketua besar kumpulan 9 mr RAjA ZaHid
seorang yg murah dengan senyuman dan sangat pantas..


respect kan uncle ni dah berumur still datang!
en harun kata,uncle ni,tok guru beliau :)


*


*


*





mr RaJa ZaHid menerangkan mengenai sebab2 org makin lupus dalam amway
ada 1 penerangan beliau,sampai ketara ketar2 tangannya ketika menerangkan
NUTRILITE BIO C PLUS
sabar la yer en zahid oi..tanggungjawab anda! yea!





ni x perlu la nak kenalkan lagi..nama dah terpampang.
api nk taip jugak
DR ABDUL AZIZ
talking bout NUTRILITE dan kesihatan anda
serta ada menunjukkan perbandingan dalaman badan
sihat / tidak



yang di upperline aku.. hahahaa
En HaRuN Diamond
DD aku x ada kat sini,PN NazaRiah
Pn NazaRiah ni,downline En Harun..
aku pulak downline Pn Nazariah ni.. heeee..



ni markah kiterorg. GROUP 9 (bio c)

Sebagai hadiah,dapat extra beg amway tu and kiterorg yg 1st rasmikan
dengan menjalan2 kat branch amway tu..
besar GGGGIIIILLLLEEEERRR.

p/s susah cari AMWAY ni..tersorok dan sampai aku sesat2! hahaha

tanya syazwan (mr wan) area pj

jwapan negatif..hahaha..

tapi best! laaaaaa

p/s : 3* tu adalah situasi kami berbincang dengan kump.memasing.



1 inbox:

Khai Ching Ang said...

Sy Pemilik Perniagaan Amway (Amway Business Owner-ABO) jgk ,tp x paksa org beli atau join,cuma share apa yg tau kpd org lain bg bantu mereka.WeChat:MichaelKCKC 017-4416931(Michael),Michael-Ang@hotmail.com,https://www.facebook.com/messages/dragontooth007 utk contact sy dan sy akn beri servis terbaik utk anda.Thx 4 concern ye.

Labels

Share (39) Suka (27) Duka (21) KENANGAN PAHIT (10) Pening (8) Pelik (6) Merapu (5) Puitis (5) Tag/Award (5) Movie (4) Artis (3) Cuti (3) ikhlas (1)

TERAFFIC JAM :)


widgeo.net
 
PERASAANKU KEJAM © 2012 | Designed by LogosDatabase.com, in collaboration with Credit Card Machines, Corporate Headquarters and Motivational Quotes