PORT DICKSON

Salam aka Assalammualaikum
Ello aka Yo Whuts up?!
Ahak...
Jawab wei kamu!
Kalu JWB dpt pahala!
Kalu X JWB,Dosa la anda dapat!
ehehehee! ;)

Sorry la aku dah 3 ari
X upadate
KAlu berupdate,mknanya aku telah membuat AUTO POST
actually,
Aku telah menghilangkan diri ke

PORT DICKSON aka PD

Meh dekat2 aku nak cerita.


Masa aku dlm perjalanan ke Sana,
Seseuatu kejadian telah sesakkan nafas aku.
Keh3.
Bawah ni aku tunjukkan bukti sesaknye nafas aku!



p/s ; jangan mara ek! he hee
NILAI MORAL >> JANGAN BERTOLAK JAM 12tghari ketika HARI CUTI ok!

Next Story pulak aku nk cite psl

KEINDAHAN CIPTAAN DIA

ha,masa aku tgh melepak'an diri,
aku telah mengambil kesempatan utk snap pic
yg agak candid la jugak.
Tapi,sungguh mencabar kreadibiliti aku bile aku
hanya mengambil gambar dari jarak jauh.
jdi org2 telah menjdi mcm semut..



p/s ; bukan semut tau,manusia ni oi.

Inilah ciptaan DIA sebenarnya iaitu keindahan Laut yg berombak2



p/s ; cantik an? ada mcm aku X ?!


Last Story > Makan Malam,

Kebodohan,dan kesengalan dan kebegapan.
Makanan hanya kami order telah mngambil hampir 1 jam tok siap.



p/s ; jgn liur ok

Kalu nak alasan ape,tgk pic yg aku sempat ambik





So,apa komen kamu?? Terpikir2 suasana ni?
OK,aku explain

1. Pekerja X ramai, pelayan ada 3 org
2. service lambat.

Ku x mau cite aper2,Tpi yg pasti.
IKAN BAKAR aku X sampai2 dan akhirnya kami pun BLAH!
huh!! Senak Otak dan hati!

Jadi,itu je la yg aku nk Share sama kamu
Kalu aku ada cerita lagi,sabar tau..
dan jgn lupe nama baru aku

DBARAZZI

Hua hua hua!

11 inbox:

dir&fara said...

sebelom ko tembak aku, baik aku komen!!! wahahaha ;)

dir&fara said...

wahhh.. oti2 p.d ye.. kat batu bape ko pegi ek?? kampong ayah boss aku kat sane.. kat ngan tanjung tuan beach resort tu.. alahai.. bestnye dapat coti2.. bile la boss aku ni nak kaye, ni raye cine pon kedai bukak.. nasib baik halfday

Zahari Ismail said...

la ge cuti...bestnye.

solehpolysas said...

oopps!! nak komen nih.. ekikiki.. blog ni xbape jelas la.. naik rabun mate aku memandang.. BG ganggu gambo.. jadi gambo 2 xjelas..

dBa said...

to dirfara > tau pun nk komen..dol tol kauu

dBa said...

to dirfara > kat Corus Paradise Lagoon.
Hahahaa...duit msyuk kan?!! blanje tauu

dBa said...

to zahari ismail > yah!best sgt!!

dBa said...

to soleh > haaaa....co.cc ada lah wei..gi sana tgk gmbr cun tu

mhud said...

ouch....lama tak comment..nak tanye...pd masih best lagi ker?

dBa said...

to hud >> of coz best la!! isk!! berendam laut!!!!
hahaa

superior said...

haimingwei
ruishi8732
sidegeermo
bolan540
wukelan

Labels

Share (39) Suka (27) Duka (21) KENANGAN PAHIT (10) Pening (8) Pelik (6) Merapu (5) Puitis (5) Tag/Award (5) Movie (4) Artis (3) Cuti (3) ikhlas (1)

TERAFFIC JAM :)


widgeo.net
 
PERASAANKU KEJAM © 2012 | Designed by LogosDatabase.com, in collaboration with Credit Card Machines, Corporate Headquarters and Motivational Quotes