Harimau Mengaum




Kelmarin aku tgah chatting ngn MAN,
tibe2
ada window kuar 4rom sickchild.
hahaa!

die suruh aku baca blog die
*ya,aku ni jenis yg disuruh baru nak baca en3 org*


dah baca,die kata ada tag lak.

erk?!

well,aku baru nak wat ni...
walaupun dah bersarang!

aku rasa,bukan sickchild je
yg print screen,
aku pun sama..
kerajinan yg maksimum!




ntah apa ntah die suruh wat.
aku x paham,
tapi tgk sickchild buat,baru aku paham

perah otak wei!
nk buat!!

---------------------------------------------------

JAWAPAN (;


KALAU BOLEH , AKU NK JADI


Mama aku

AZIZAH RAMLY

pic die?!

tekan sini


kalau tengok pada due2 blog yg diusahakn nya
menunjukkan mama aku seorg yg
komited terhadap kerjanya.
Beliau juga sgt byk berkorban tuk aku.
Baru2 ni,
pengorbanan terbesar
telah berlaku
dan akan diketahui kelak ye!

SSHH!RAHSIA!

aku saja yg X berapa pandai
ambik hati die.

Mama seorg yg rajin dan aku pemalas.
mama seorg yg bersih dan aku agak kotor skit

mcm aku,bila dah sepah sgt baru nk kemas
tapi mama aku sepah sikit,dah BISING2!

byk persamaan >

> kami bila dah benci seseorg,
sampai bila2 tetap benci.
haha..

> kami lahir pada tahun ular.

hehe..

tu la rasanya kot.
Insyaallah aku nk jadi mcm mama aku kelak.
Amin..


KALAU BOLEH, AKU NK JADI


Dba Ghani

diri aku sendiri.
kalau kamu nak tau mcm mana perangai aku
boleh la baca penulisan aku disini.
sebab bila aku berblog,
jaminan 100% adalah diri sendiri.
mana main tukar2 personaliti!


KALAU BOLEH , AKU NK JADI


Harimau

Kenapa HARIMAU?
sebab aku rasa amat tegas dlm
menjaga keluarganya.
dan harimau juga tau apa yg dia inginkan
jika inginkan sesuatu,
pasti akan dapatkan nya..
dan
HARIMAU juga amat ditakuti
oleh setiap haiwan dan juga manusia.
Aku juga suka bunyinya yg
menakutkan setiap org..
hehe


KALAU BOLEH, AKU NAK JADI


KUCING

Kucing pilihan kedua aku.
kerana aku kemana saja
pasti 2/3 ekor kucing akan
datang pada aku
smbil mngeliatkan bulunya pada kaki aku.
dan
bila aku melihat kucing aku rasa tenang sgt
bila2 lagi
aku sendiri bagi makan kucing tu.
damai gila hati..
hehe.
kucing sgt penyayang
tetapi,
bila merajuk,
kucing akan larikan diri dan tidak kembali.

perwatakn aku org slalu ckp
yg

kucing = aku

Aku x paham.
tapi bila aku selami kucing yg slalu teman aku
kat offis
baru aku paham apa maksd mereka

Jadi aku juga mahu jdi mcm mereka
spaya senang aku nk paham bahasa mereka.

Tu pasal aku layan

TOM & JERRY every day before pergi
office jam 7 am until 8 am kat
CARTOON NETWORK
hehe


KALAU BOLEH AKU NAK JADI


MEJA

kerana meja sentiasa berbakti kpd aku
setiap hari aku pasti gunakan meja.
dan kalau dikirakan
memang aku dan meja x kan jauhnye..
jadi,
INGAT MEJA.INGAT AKU!



KALAU BOLEH AKU NAK JADI


MANUSIA BERGUNA

jadi beringat la kamu,
supaya jadi manusia berguna selalu.











8 inbox:

MOHD. ADHA MOHD. ZAIN said...

salam.. jemput add & exchange link my blog : www.myadha.com

sharamli said...

kerajinan yg max?
ai..ni wat2 rajin ke ap?

eliza said...

wah jd harimau...garang..
tp bagus2..tiada sapa brani kacau..
:)

dBa said...

to adha > well,dba dah follow u,so,mmg x letak link kat blog ni..

dBa said...

to sharamli > ahhaaa....rajin je tu...hehee

dBa said...

to eliza;hehee..garang...yups...

alien said...

kene ambik jugak ker?

dBa said...

alien;ambik la..hehe..memenuhi tag kauu

Labels

Share (39) Suka (27) Duka (21) KENANGAN PAHIT (10) Pening (8) Pelik (6) Merapu (5) Puitis (5) Tag/Award (5) Movie (4) Artis (3) Cuti (3) ikhlas (1)

TERAFFIC JAM :)


widgeo.net
 
PERASAANKU KEJAM © 2012 | Designed by LogosDatabase.com, in collaboration with Credit Card Machines, Corporate Headquarters and Motivational Quotes