oh LINK


Hi kamu

ada benda aku nk bagitau.
------------------------------------------
semalam,aku
ditanya oleh beberapa
geng la
lebih2 lagi
pasal
exchange link
kat blog aku ni.


persoalan dorunk ;

>> napa x der link aku kat blog kau?
>> url aku mna wei??

FYI,
aku mmg X letak link sapa2 pun.
sebb aku takut ganggu
loading blog ni.

tapi,
kalau kamu tgk
FOLLOWER kamu,
ataupun PROFILE
aku,
tentunya BLOG kamu akan ada disitu.

Jadi,x yah
la wisau sgt psl link ni.

aku tetap support jugak
dan paling penting,
aku bukan seperti
lelaki seterika yg mencari
publisiti murahan





29 inbox:

mr.syazwan said...

haaa aku sepatah haram x fhm...
buat apa nk exchange link ni??
huhu

sharamli said...

hu3..
bgus2...
i n0e it...
dun worry dear...

penjenayah.merah.jambu. said...

hikhik..
ko tgok aa blog aku,penuh ngan link2..suke plak aku tgok kat freedjit org kuar dari blog aku masuk blog org..
slah satu care membantu meningkatkan visitor.bukankah tu tujuan berblogging.lau takmao,tulis sje sume cite dlm diari,tol tak dba?
aku sgt setuju bile ko ckp pasal org yg kutuk PENUKARAN LINK,.setuju gile.
even ko tak letak link pun,ko still dtg melawat,bgusla blogger mcm ko,ade certain tu,exchange tp lawat pun tdak..mao arap kite je..adoi..
hahaha.marah lagi ye dgn lelaki seterika?
kul..kul.. kang berkedut baju tu..kui2..

dBa said...

to wan > kau ni x de perasaan ke??adeh3!!bengong lak kau nii..

dBa said...

to sharamli ; bagus kamu tau..hehee....

dBa said...

to secret > aku x marah la..meluat je ngn posting2 die..adeh3...

aku sentiasa melawat blog org.. hehe....kalau aku windu kau,aku dtg la...huhuu..

alien said...

sapa lelaki seterika?
aku lelaki sejuuk~
kan penjenayah.merah.jambu..betol x?

Zamz said...

isk tak tau plak ada blog baru..
takde shoutbox plak tu hehe

dBa said...

to zam > kau mmg...ne kau tau..hhahhaha

dBa said...

to alien; kamu la lelaki seterika

»Tä§häbellä« said...

exchange link ada orang nak simpan ada orang x nak terpulanglahkan semua tu x penting yg penting nilai persahabatan tu kena dijaga...tul x?

siapa lelaki sterika tu ek dba lalalala..

alien said...

saya ker?
cam x percaya~

nadia burn said...

tak suke org yg ske mencari publisiti murahan a.k.a MENCAPUB!

dBa said...

to alien; hehee...kau la tu?? yeke? cis!!! jage kau!!

to burn;mencapub???ohh....mcm mencarut je bahasa tu??

dBa said...

tasha;hehee.....biasalah....kena jaga la..
siapa??manusia laa kan?? huhuuuu.
x kenal laaa pula

alien said...

tolong penjenayah.merah.jambu ada org na dush2!! tolong~
saya x salah..

eliza said...

betul2..
tiada paksaan utk meletak link
trpulang pd individu tu sndiri kan :)

*emm..lelaki seterika.. rasanya aku tau tu..hehe

dBa said...

eliza;aku pun rasa aku tau itu...hehhehee

dBa said...

alien;eleh...x mau ngaku...adeh3....dush!

penjenayah.merah.jambu. said...

sebok je si lelaki sejuk ni...
hahahaha..
oOoO..sibuk aa skang ni..
nk chatting pun tak bleyh..
blog pun jenguk sambil2 type report..
huh!bile la nk bersenang lenang lagi ni...

mr.syazwan said...

SAMPAI HATI KO KATE KU BENGONG...
=,(

dBa said...

wan;hati aku kejam...hehe..pe aku duli..hehehe

dBa said...

secret;yeke??sejuk la sgtt..

FaDLi said...

camne lelaki seterika? heheheh

dBa said...

fadli;laki seterika?? erk....cm tu je laaa

KE said...

percaya atau tidak link exchange boleh mendapatkan pembaca baru.

apabila seseorang membuat blog walking dia akan ke blog yang dia selalu lawat dulu. kemudian dia akan lihat ke blogroll klik random blog yang ade kat situ.

link exchange bermaksud sama-sama letak link kat blog masing². dan mendapatkan pembaca baru dengan concept mutual publicity.

letak link takkan melambatkan page loading actually. yg melambatkan jika letak terlalu banyak gadjet yang memerlukan loading external link. kalau server tu busy lagi berat page tu.

haha.. panjang plak komen aku. hanya memberikan pendapat aku je ;)

dBa said...

to KE;yeke???hehee...owwhhh

sickchild said...

kih kih kih org komen panjang2 ko balas sket je. pemalas tol ko ni. hahahahahha. woiiii. aku lapa. blanje aku makan.

dBa said...

sickchild;jom la...pi mana? mkn kat ne??? kedai mamak sana ek?yg kat tepi kubur tu???

Labels

Share (39) Suka (27) Duka (21) KENANGAN PAHIT (10) Pening (8) Pelik (6) Merapu (5) Puitis (5) Tag/Award (5) Movie (4) Artis (3) Cuti (3) ikhlas (1)

TERAFFIC JAM :)


widgeo.net
 
PERASAANKU KEJAM © 2012 | Designed by LogosDatabase.com, in collaboration with Credit Card Machines, Corporate Headquarters and Motivational Quotes