Akhir2 Ni



ini kisah

akhir2 ni!

ini kisah sejak menjak ini

ini kisah aku tanggung sendiri

ahhh!!

akhir2 ni


dada aku sakit.

akhir2 ni

aku bdn aku lenguh2.

akhir2 ni

perut aku slalu sakit

akhir2 ni

hidup aku jdi x keruan

akhir2 ni

semangat aku ilang

akhir2 ni

semua badan aku lemah giler.

mcm nk lumpuh.

kaki aku kerap kali berdenyut2.


akhir2 ni

fokus aku kemana ntah.

aku pun x tau

****
Dba kena kuat!
dba kena tabah!
demi keluarga dba!

kena tahan!
tahan semua anasir2 itu!

Jgn biarkan anasir itu mnguasai dba!

thx coz bace en3 ini




13 inbox:

penjenayah.merah.jambu. said...

dba..
kuatkan semangat eah..
kite dlm situasi yg same..
sori sbb lately ni kite cm dah tak mcm dulu..
msing2 bz..
aku tetap support ko dba..
aku tau ko cene..
so go dba go!
kuatkan semangat!!

penjenayah.merah.jambu. said...

dba..
aku dah mls nk smbung wat report ni..
hehe..
tp ym aku tak bleyh connect pulak..
bru je tdi ok..ntah ape2 je line ni..adeh..
aku arap ko dpt blek fokus ko..
kaki ko berdenyut2 tu sapulah minyak panas..tak pun rendam dlm air panas ke..bg darah circulate..
k..ape2 roger aku kat blog,lau aku ade aku reply eah..
k,take care..


**lme kau tak mcm nikan dba?tp kau mmg kuatlah,gile bnyk berubah dulu dgn skang..aku je ni tak dpt nk jadik cm ko..huhu :(
doakan kite sme2 kuat k,syg dba~

Monkey D Luffy said...

paranormal? mistik?

sickchild said...

"aku tag ko"

Dhada said...

Anasir apa ?

dBa said...

secret;well..kena kuat...tapi aku gak manusia...aku windu kau..
thx aina..t ada tyme,kite date ek...
hehe

dBa said...

aina;lama dah aku x jadi cmni kan.....mule2 aku x tau,tpi bile aku tau,aku jdi x keruan...
aku jdi x stabil perasaan ini..
entahla...
aku pun x tau napa...

owh.....cm tu ek..
okeh t aku try wat tips kau tu..hehee

report?
la....masa tu aku tunggu kau,last2,kau tingglkn aku..adeh2..
hehehee

dBa said...

lanun;ermmm..mistik sgt....

dBa said...

dhda;anasir itu ialah ...

dBa said...

sickchild;okeh..t aku bukak

penjenayah.merah.jambu. said...

hahahaha..
busy weyh..ase cam nk meroyan je aku skang..adoi..dah bpe ari ni tenet gila tak berguna,sume keje tak pat wat,gila nk nanges..aduhhh..

mmgla weyh,kdg ase cm kuat,kdg tibe2 jadik cm tak keruan,cm ape ntah..tp pastuh ok blek..dan ari2 die akan jadik mcm tu,ok dan tak ok..haish..mebi sbb kite sbnanrnye tak ok,tp kite fakekan keadaan tu..so bile kite lost control,kite ase serba tak kena..neway go dba go! :)

SHAZREEN HAFIZEE said...

kisah ape tuh cik kak..kisah sang kancil dan kenari?

dBa said...

secret; uuwweeeeeeyeahhh...aku mmg go~~

shaxreen;kisah kita berdua..lalla~~

Labels

Share (39) Suka (27) Duka (21) KENANGAN PAHIT (10) Pening (8) Pelik (6) Merapu (5) Puitis (5) Tag/Award (5) Movie (4) Artis (3) Cuti (3) ikhlas (1)

TERAFFIC JAM :)


widgeo.net
 
PERASAANKU KEJAM © 2012 | Designed by LogosDatabase.com, in collaboration with Credit Card Machines, Corporate Headquarters and Motivational Quotes