kawan tetap kawan

K.T.K [kwn tetap kawan]
yeah. Itulah aku nak bagitau.

aku ader sorang fren ni,yang agak rapat ler..
papehal,die mesti sms aku or ym aku.

until one day tu,
die 'nak aku jdi awek die'

tapi aku x der hati la kan.
mcm biasa,aku dgn EGO menggunung,aku buat dek jer.
mcm2 x der ape2..

kalau die tanya hal2 tu,aku diam.
kalau die sms aku crite masalah die,aku jawb.
kalau ajk kuar,aku diam.
kalau ajak jdi awek,aku diam juga.

sini click


grr..

tapi aku tetap sama..

KTK.hehee..

dan pasal yg sini picit

aku dah call and die pun okeh jer..

kami borak2 n tup!

credit abis! hehe..

until now,aku x call die dah.

walaupun aku ada credit.

thx pada mereka yg komen dan komen terkumpul ialah 36inbox, [terbnyk la dlm posting aku ni]






17 inbox:

Monkey D Luffy said...

ko cintai dia tak?

sharamli said...

n0 k0men

beat::the::sky said...

ooo..jual mahal ye..hhmm..xpe2..len kali try jual kete ke..cepat sket kaye..kan?kan?

alien said...

g bgtau r ko xsuker die..
karang die give up la

dBa said...

alien; bukan senang tau..
coz,die byk help aku...
tapi aku rasa,die dah beralih arah dah..

dBa said...

lanun; ngak~

dBa said...

sharamli ; komen No

dBa said...

beat; heh.. keta?
hahahaa..

jual kau laa~~mesti laku kan??
aku promote kat dak2 gay tuh~

skali dpt 1200..hehehe;p

mr.syazwan said...

OWHHH gitu kaa...
hohoho...
klau ko rase ko suka akan dia..
MASIH ADA CINTA DLM HATI
on je la..
klau rase x selesa pandai2 jauhkan diri dr dia..

FUUUYOOO aku ni mcm DR LOVE la pulek
hahahaha..
wei beb ku x tua sgt la bab2 cinta2 ni.. cos ku pun x nah bercinta lagi..
hahah

nadia burn said...

mahu tp malu kot ni....
hehehe..

sickchild said...

woiiii dba ade pakweeeeeeeeeeeeeeeee!
wuakakakakakaka.
wey.
banyak gila blog ko.
haih.
aku tatau nak klik yang mane.
terer ah ko.
aku satu blog pun tak terjaga.
haih.

LaDy NaS said...

salam ziarah! aku datang penuh beradab neh untuk org yg bile perasaan menjadi kejam! ko takde shoutbox dah cukup kejam dah! hikhik...ape kes neh dba..jiwa kacau lagi ke??

SHAZREEN HAFIZEE said...

ok lah tuh cik kak..tak kan perigi nak cari timba cik kak...cik kak yang nak berhujan emas di negeri orang sebaB tak tahan ngan hujan batu di negeri sembilan...cik kak...aku tag ko...buat la yer...hehe....sorry la cik kak lambat balas cik kak nye komen..weekdays jarang onsembilan la (on9)...takde mase nak pegi library U on9...banyak membuta kat bilik...:)

SHAZREEN HAFIZEE said...

CIK KAK.....TADAH HUJAN EMAS KAT SANE....BUNGKUS 18 KAMPIT.....

penjenayah.merah.jambu. said...

aku rimas bile kawan ajak kapel..
aku ase title kapel tu akan buat friendship tu jadi longgar..
huh..

dBa said...

wan; heee... kau kan memg x pnah cinta..mcm aku la jugak~~
hehee..

aina; aku pun rasa cm 2..hehe.. xsyok la bile caple2..

burn;malu tapi mahu ek? hmmmm

dBa said...

shazreen; t aku wat~~

nak aku bwk ke??
pastu nak cmpk kat uni kau ek?
hehe

Labels

Share (39) Suka (27) Duka (21) KENANGAN PAHIT (10) Pening (8) Pelik (6) Merapu (5) Puitis (5) Tag/Award (5) Movie (4) Artis (3) Cuti (3) ikhlas (1)

TERAFFIC JAM :)


widgeo.net
 
PERASAANKU KEJAM © 2012 | Designed by LogosDatabase.com, in collaboration with Credit Card Machines, Corporate Headquarters and Motivational Quotes